Bookmark and Share     Sitemap    
Jonna Ipsen - keramik & billedkunst - jip ®

Salgsbetingelser

 

Du kan benytte mobilpay :

MobilePay betaling på :  28 58 18 57

Ved køb :Jeg bytter gerne et købt maleri eller keramik figur til anden vare, inden for 14 dage, men giver ikke penge retur. 

 Ved køb på nettet :

Ordrer afsendes senest 3 dage fra betaling på mobilpay  med mindre andet er aftalt.Som kunde, har du i henhold til lovgivningen for e-handel 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder fra den dag hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i samme stand som den er modtaget. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde som forringer varens værdi.

Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv afholde omkostninger forbundet med returnering.

Varen returneres til:

Jonna Ipsen

Kildehøjen 22

4690 Haslev

 Hvis du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen til din mobilpay ,når varen er modtaget og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

 Bemærk venligst, at pakker returneret til mig  pr. efterkrav ikke modtages.

 Husk! Gem endelig emballagen, til du er sikker på at du vil beholde varen, da den ellers kan anses for ikke at være returneret i samme stand.

OBS! ved malerier  Træ er levende materiale og kan i sjældne tilfælde "arbejde" så det kommer til at slå sig, alt efter indeklima/fugtighed der, hvor det befinder sig. At et lærred slår sig, anses ikke for en fejl , og kan derfor ikke hæftes på kunstneren, men alene henføres til førnævnte.

Skulle det ske for et maleri du har købt slår sig i rammen, kan du afhjælpe det ved at lægge et maleri i spænd, fx. lægge det på et fladt underlag med bøger placeret i hvert hjørne - eller du kan lade det indramme, hvorved det automatisk trækkes i form.

 

jonna ipsen keramik&billedkunst | - DK. | Tlf.: 28581857 | artipsen@gmail.com