Canadisk kylling 4-6 personer
maleriet ikke til salg
En kylling eller kalkunkunbryst
En pakke bacon i skiver
En broccoli , et Lille blomkål
3 håndfulde frosne karotter
eller små gulerødder
½ bakke frisk champignon
3 fed hvidløg Et lille løg.
Salt og peber efter behov
***
til Sovsen :
25g. smør , 25 g. mel ,3dl. mælk
3dl. vand, en dåse asparges
Lidt citronsaft ,Salt og hvid peber.
***
Kog kyllingen og pil kødet af,
og skær kødet i passende stykker.
Broccolien og blomkålen
koges ganske let.
Brun kylling stykkerne på panden
sammen med de knuste hvidløg
og det finthakkede løg
drys lidt salt og peber ved,
tag kødet af.Steg bacon så det er gyldenbrunt.
Pluk blomkål og broccoli i små
buketter,brun alle grøntsagerne let
***
sovs:
Smør smeltes, mel tilsættes, rør til det slipper gryden, mælk og vandet fra asparges tilsættes lidt efter lidt. Er sovsen for tyk spædes op med vand, kog godt igennem og tilsæt de mosede asparges. Smag til med salt, peber og citronsaft,
***
Kød og grønsager anrettes på et fad og sovsen hældes over.
|