www.artmoney.org / Lidt mere om artmoney

Lidt mere om artmoney

SÅDAN VIRKER ARTMONEY

Artmoney virker som de gamle valutaer af sølv og guld. Det er noget værd. Ikke ligesom "almindelige penge," der repræsenterer en værdi uden for sig selv. Artmoney er som kunstobjekt en værdi i sig selv!
Artmoney holder samme pris. Uanset hvem som har skab den. Størrelsen og værdien ligger fast. Det gør den nemt at håndtere som valuta. Hvis en vare koster Kr. 800 og butikken accepterer 50% i artmoney, så betyder det, at du kan betale med Kr. 400 og to artmoney.

Butikken kan sætte deres to artmoney til salg i online galleriet. Når de er solgt, får butikken Kr. 400, og varen er således betalt fuldt ud! Eller de kan bruge artmoney som betaling i en anden butik. Eller bruge dem som en gave eller beholde dem i deres kunstsamling. Artmoney holder værdien uanset, hvordan man bruger den.

Artmoney giver kunstnere mulighed for at købe varer og tjenesteydelser de ellers ikke havde råd til. Butikker nyder gavn af en bredere kundekreds, samt en fantastisk platform til at synliggøre sig selv, gratis!

Artmoney er et attraktivt samleobjekt. Kunstelskere fra hele verden køber billig kunst og udstiller flere, originale kunstværker på væggen, da den lille størrelse giver mulighed for en omfattende udstilling på en begrænset plads. Også samlere kan sælge deres artmoney via online galleriet, gratis!

Artmoney sigter mod at skabe en bedre verden gennem cirkulationen af original kunst. Når vi udveksler kunst i stedet for penge, knyttes et særligt bånd mellem mennesker. Et bånd af gensidig tillid. På grund af den faste værdi, behandler artmoney alle mennesker som værende lige meget værd. Der findes ingen rige eller fattige mennesker, når vi handler i artmoney. Artmoney genintroducerer den "oprindelige værdi" til et globalt samfund, hvor tabet af sand værdi er alt for indlysende.


jonna ipsen keramik&billedkunst | - DK. | Tlf.: 28581857 | artipsen@gmail.com